¿Quienes Somos?

Qui som?

ESTILFORDOG és una empresa familiar, especialitzada en el món de collars, arnesos i corretges per a gossos, on aportem la nostra experiència de molts anys en el treball artesà de la marroquineria: corretges de rellotge, cinturons, etc...

Des de fa més de 50 anys la nostra família va començar a dedicar-se a la fabricació d'articles artesans en pell 100% i eco pell. En els últims anys ens hem anat especialitzant totalment en el món dels collars canins, ja que al ser amants dels animals, ens ha portat a una satisfacció personal i emocional. És per tot això que dissenyem i fabriquem els nostres propis collars, arnesos i corretges amb un estil nou i modern, gràcies als seus adornaments, textures i colors.

TOT EL NOSTRE TREBALL ESTA FET 100% A MÀ AL NOSTRE TALLER SITUAT A LA CIUTAT DE BARCELONA (ESPANYA) I AMB PRODUCTES ENTERAMENT NACIONALS.

Els nostres collars i arnesos estan pensats especialment per donar la major comoditat possible a la mascota gràcies a la seva gran suavitat, i alhora estan fabricats per aconseguir la seva màxima resistència i durabilitat.

FOTOGRAFIES TALLER